Fixar frillan

I förrgår shoppade jag och Ebba sen träffade vi Fredrik, gick hem till Ebba, sen hem till honom, igår slappade jag typ hela dagen och nu sitter jag hos frisören och gör slingor :) idag åker jag och Ebba till Dalarna :D mys! Juste hade ett härligt påskfirande med släkt, familj och god mat som jag inte berättat om, vi hörs puss!


Godmorgon och glad påsk!

Ligger och myser med arre och ska snart upp för att äta frukost!
Idag vet jag bara att vi ska äta påskmiddag hos farmor och farfar med några släktingar, hörs senare puuuuss!


Chillin

Igår fick vi sluta halv elva från praoen så jag och elna köpte donken, solade och gick hem till henne, sen kom Ebba och Junie efter en stund. På kvällen hade vi lite kul och klädde ut oss så jävligt fult (typisk oss) och gick ut sen träffade vi Lukas, Rasmus, per o noa sen gick jag hem o sov!

Idag vaknade jag halv 12 och låg kvar och tittade på missade avsnitt av TopModel Sverige och BigBrother till halv tre. Pappa köpte även hem donkenlunch så jag åt de samtidigt!
Senare åkte iallafall familjen in till stan en snabbis för att köpa lite grejer, jag köpte också ett linne. Sen har jag bara kollat på tv ätit gott osv!


Today

Praoen på sjukhuset går skitbra!
Efter så gick jag och Elna till stan fick med mig en jättefin tröja! Efter det kom Elna, Junie, Ebba och Mark hem till mig, vi pratade spelade spel osv. sen gick dom, jag åt sen mötte vi upp några på kuggen och var där hela kvällen.
Nu är det BB som gäller, pusss!
Dålig bild på tröjan


RSS 2.0