Fredag

Heeeej allihopa!
Idag har jag klippt mig, inte så stor skillnad.. typ 5 cm.
Sen kom Ebba hem till mig och vi åt god middag!
Efter det kom Therese till oss, vi gick och köpte godis på Daglivs, va hos mig & tittade på Idol!
Nu dansar Ebba lapdance för mig, trevligt :D Hihi

Ni kommer att få ett videoinlägg, så håll utkik



3 FETA DISSAR

- Folk som gillar sina egna profil bilder på FB!!
-
- Dikter under profilbilder! Bilderna blir inte finare för att du lägger upp en poet dikt under bilden!!
-
-Tweh.blogg.se's uppdatering!!
-

Inlägg som skulle upp igår..

Har jag vart i skolan hade hemkunskap, jag o linnea hade bästa sammarbetet jaow! efter drog jag och Linnea till stan för att köpa änglavingar tills lördag då vi ska på Christians halloween. Ska vara svart ängel ( svart klänning, svarta strumpbyxor, vingar, lösögonfransar, röda läppar, röda naglar, lockigt hår ) låter inte det bra? ;)
/Tyra


STATUS

Hej i helgen följde Junie med mig till landet vi hade det BÄST! sorry men orkar inte dra upp ALLT vi gjorde men kan berätta kort.. på fredagen var vi på gården med Fredrik, Nathalie, Frida m.m. vi fick ett varmt välkomnade :D På lördagen var vi med var vi med Nathalie, Fredrik, Knapp och Frida och massa andra... vi spelade fotboll, åkte epa, fotade var på en kyrkogård klockan 12 på natten! LÄSKIGT! träffat SKÖNA människor :D
SNYGGA Nathalie och Frida! :D
Junie lika snygg som vanligt! ;)
FINT!
HEJDÅ

Tjaa tänkte bara säga artt vi lever

Är med ea hos henne, vi höres<3

Hej mina fina

Vaknade 10.30, sen dess har jag ätit frukost och myst med katten.
Igår var det skola, hade Noprov som gick sådär.. skulle nog kunnat plugga lite mer tycker jag. Men men life goes on, when nothing goes rigth go left!
Haha skojar lite ;)
Efter skolan åt jag Elna & Ebba på donken, s t a n d a r. Sen gick jag och Elna runt i V-gallerian och tittade lite, hittade en skitsnygg poncho & en skitsnygg kofta. Haha när jag stog och provade ponchon framför spegeln så kände jag mig iaktagen så jag vände mig om och där stog ingen mindre en Desiree Nilsson, då kollade hon också på den sen gick hon iväg och köpte den, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag och mamma köpa koftan och det, måste köpa present till Linnea ska sova där ikväll :D Sen ska jag och mamma äta lunch och gå promenad i fina vädret! Hörs, pussar!

GRATTIS MIN BÄSTA

Idag fyller ingen mindre än......trummslag.......LINNEA år :D
Wihuuuuu! Hoppas du får det super, älskar dig och det vet du redan<3


Snyggingen herself


TYra skriver

Hade jättekul i helgen som Ebba redan berättat om :)
Igår efter skolan var jag Ebba Linnea o Elna hemma hos mig. Vi åt 2 kladdkakor alltså en halv var med gräddae, goooott! Iaf så åt dom hos mig, vi pluggade osv:

Bloggar mer sen, Puss!!

bILD FRÅN I VÅRAS


Godnatt

Godnatt går och lägger mig nu, vi var ju uppe till 6 igår så är jääätte trött!

Bilder i från Dalarna :D


Beardaa

Hej idag kom vi hem från dalarna vi har haft det skit kul! :D
På fredagen kom vi fram vid 9 och då åkte vi till något som heter gården :D det är en ungdomsgård. Vi träffa Nathalie!!! och andra :D
På lördagen vaknade vi vid 10 när vi hade fixat oss åkte vi ner till Rättvik. där träffade vi Nathalie, Viktor, Markus och Fredrik :D Vi var hemma hos Nathalie, var ute och fotade oss och gjorde en dokumentär om Rättvik :D sen åkte vi hem och åt middag, sen åkte vi ner igen men först hem till Fredrik :D det var massa skönt folk där :D vi var där till cirkus halv 1, åkte vi hem, Anders och Gustav följde med :D de var jätte snälla för vi fick skjuts av dom på deras moppe. :D

Det har ialllafall varit en Toppen helg!! :D

en bild på Junie och Tyra innan vi åkte :)

Mot dalarna

Nu sitter jag Ebba o Junie i bilen påväg till Dalarna:D så jag följer också med på kort varsel. Update you later aligator, puss och kram!

FREDAG! :D

Hejsan!
Just nu sitter vi hemma hos Ebba :D
Idag började vi halv 10 och slutade halv 2 så det var skönt, hade muntligt soprov som gick bra förhoppningsvis. Om allt går som planerat så blir det nog A++ för oss båda, så vi får hålla tummarna!
Ebba kommer inte att kunna upptadera under helgen för att hon ska till Dalarna, så ni vet!
HAVE A NICE TRIP, XOXO TYRA & EBBA :love: . WE LOVE YOU GUYS, AND YOU KNOW IT!


OMG

SOO CUTE!!!!!

YOU ARE HOT


hejsan

Sitter i Datasalen, i söndags hade jag träning sen åt jag o familjen på pappas jobb :D Igår var jag bara i skolan sen gick jag på läxläsning och efter det hem. Tittade på Idol, farmor kom en stund o så pratade jag med Oh, nästa lektion är hemkunskaaap :D

BILD från i fredags :)


Godmorgon :D

Hej nu ska jag snart dra till skolan hejdå!
SIMON<3THOMAS

Godnatt

SOVGOTT!

MÅNDAG

Hejsan!
idag var det måndag efter skolan gick jag, Tyra,Elna och Junie på läxläsningen sen gick vi hem till Junie men inte Tyra, vi pluggade lite so.. imorgon är det tisdag skönt vi har typ bara slappa lektioner.
längtar tills på fredag! :D då ska Junie följa med till Dalarna och då får vi träffa Fredrik!!! :D :D hoppas också vi träffar natahlie!! :D och andra..  :D
Hejdå!



LOVE MY BFF!!

HEJSANSVEJSAN

Hejsan!

Igår efter skolan så ringde vi Linn fick en biljett av henne till ett kollodisco som var i Fridhemsskolan. Sen gick jag hem, Linnea kom till mig senare vi åt cheesburgare, glass, choklad.
Sedan bar det av till Ladys på Östermalm, nej men jag, Linnea, Hedda och Malin var servitriser från halv 5 till halv 10 eller något sådant!
Vi hade jättekul faktiskt, vi är liksom ett skönt "gäng" ;)
Sen kom Linneas pappa och hämtade oss, dunkade musik hela vägen till Fridhemsskolan där "kollodiscot" var vi var där i ungefär 1 o halv timme och dansade å hade det kul!
Idag sov jag länge, segade ett bra tag sen köpte jag och mamma mat på donken och tog med den till kronis och satt och gjorde läxor, åt i solen. Sen mötte vi Tor hyrde 2 filmer köpte chips, läsk o godis :D Nu har vi sätt en film. Ska se den andra imorrn

Snodde bilder från www.mesthedda.blogg.se blogg. Hoppas att det var okej :)
(BJUDER)



LÖRDAG :D

Hej hej förlåt för att jag inte har bloggat men har varit sjuk och så... I går var det i alla fall fredag :D det var något kolla disko som jag,Junie,Elna,Linnea och Tyra gick på vi träffade träffade många bekanta i alla fall Junie :) men te.x Kramjulle,Josse och Madde :D nu måste jag plugg lite efter som jag har varit sjuk :/ få se vad som händer ikväll :)
Hejdå :)


LÖÖÖVE <3


SÅ MYSIG DAG!

Har verkligen haft en mysig dag!

Började med att jag och mamma tog en promenad i solen och åt glass sen åkte vi till Täby centrum och till Hollister :D Det var jättecoolt där inne, men jättemörkt!
Köpte en t-shirt och en skjorta som var sååå snygga, bilder får ni sen. Köpte också en bh på lindex, Sen åt jag och mamma lunch.
Kom hem vid 5 om jag gissar rätt, då var jag ute på gården med Tingan sen åt jag såhäääääär god middag med familjen! Nu ligger jag och myser i soffan. Ebba såg dit sms nu. Stannar hemma ikväll<3
Nu ska jag, Tor o pappa till hans jobb och lämna kol puss


SAKNAR!

SAKNAR ER SÅ MYCKET!!


<3

Glad :D :D :D

Hej hej idag har jag mamma och pappa varit på stan :D jag köpte ett på skit snygga skor och en skit snygg jacka :D kanske lägger upp en bild senare :) sen gick vi på restaurang, Kvällens planer... är kanske träffa tjejerna :D
Juste sorry för dålig uppdatering :/
Hejdå!
Två bilder i från bästa veckorna med Junie på sommarlovet!

täby

Nu åker jag och mamma till Täby, vi ska till hollister o.s.v :D
Det är jättefint väder så jag har shorts!
Hadegott

blond?

2 bilder från Altea :D

DRAMATIK

I måndags hade jag det supermysigt med Ebba. Åt kebab och Hamburgare, bra käk jao!
Haha iaf så har jag haft både friends och skolfoto, jag har också börjat träningen det var några killar på skolgården där vi tränar som var asroliga dom väntade på oss i typ 3 timmar bara för att få prata med oss :')
btw så var Tessan störtskön påvägen till träningen! Hon skrev sitt namn och nummer på en lapp och gav till en kille! Dagen efter hade jag träningsvärk, sen orkar jag int berätta i detalj allt annat.

Idag har jag efter skolan vart i Linneas stall, skrattatackat på donken, solad vid tekniska högskolan.
NU på kvällen har jag vart på kuggen det var askul för att det var jättemycket roliga människor! fast sen började några bråka och polisen kom mer behöver ni inte veta. puss

muppig bild från sommarlovet :)


RSS 2.0