HejSan!

Just nu ligger Ebba och sover, jag vaknade typ för en kvart sen. Har inte kunnat blogga för i förrgår kom jag hem från Ibiza och igår åkte vi till Dalarna :D igår träffade vi Timmy först sen Marcus som vi hade värsta diskutionen med, haha! Sen kom vi hem vi 10 eller 11 nått sånt, då låg vi och prata i ett och somnade till det;) så mysigt! Nu ska jag nog väcka Ebba tror jag, hon sover så sött ! Puss på er!

Hejdå

Nu drar jag och Tyra till Dalarna, får se om vi skriver där uppe!
Hejdå!



Bilder från förra året!

Norge <3

<3

Hej


Veckan..

I veckan har jag inte gjort något typ.. Spelat mini-golf med brodern! Men imorgon ska jag och Mami gå på bio! vi ska se Harry Potter, älskar filmerna! Och på Söndag åker Tyra älsklig med mig till landet :D
Nu ska jag kolla vidare på kommissarie Lewis, Hejdå
Saknar dig :'(

HAR DET BEEEEEST I IBIZAA

ALSKAR ibiza, heeelt underbart!
Det e superfint vatten, jattegod mat och trevligt folk!
Flygresan gick bra, vi satt pa samma plan som en kille i Swedish house maffia (tror vi)
De har 3 senaste dagarna har vi.. solat, badat, blivit bruna, snorklat, atit jattegod mat pa supermysiga stallen, akt bat, akt karuseller, kollat pa typ fest stallen oo massa mer!!
Hejdaaaaa//Tyra


Bilder

Dalarna!
Skansen!

Aww :')

Kolla vad jag hitta! Det påsk kortet fick jag av Semhar i sexan <3

@flygplanet

Yää:D sitter på planet nu med massa godis, musik, tidningar o böcker ;) ska sätta på flygplansläge nu. Pusspuss

Påväg till flygplatsen ;D

Har precis ätit frukost på cityterminalen och är nu påväg till flygplatsen! För er som inte vet åker jag och familjen till Ibiza, Spanien i 9 dagar så ingen bloggning på 9 dagar ( om de inte finns datorer på hotellet ) Så puss på er och ha det bra här hemma i Sverige!!<3

Godnatt :)

Sovgott!


Hoppas ni har det grymt!

I Spanien!

<-- TYRA!
och
<-- LINNEA!

Skansen!

Hej hej igår sov jag och Elna över hos Linnea, De Kvällsdoppa, meninte jag för det var så kallt! det var jätte kul iallafall! Idag så gick vi på allsång på skansen. vi vänta i 9 timmar!!! och fick stå längst fram vid gallret men det var ändå mysigt!



Hejdå!

PLANER FRAMÖVER


Ser typ inge :S


hej

Igår var jag Tessan, Ea och Eldnatt och badade på essinge hela dagen åt suschi, glass osv. På kvällen åt jag och Linnea hos Tessan efter maten tog vi ett kvällsdopp sen in till henne och drack varmchoklad med grädde och tittade på American pie! Asmysigt :D sen när jag och Linnea skulle hem tuta massa bilar på oss sen kom de fram snuskgrabbar...

Idag har samma gäng vart i smedis och haft aschill!!!

hejdå!


Fett blek, fett happy. Tagen innan jag blev brun...


Hemma

Hej hej nu är jag hemma på landet :) har haft det bäst i Tobo och Dalarna med junie!!!!
Älskar dig så mycket så det går inte att beskriva! Det här har helt klart varit bäst på lovet, längtar till nästa gång du kommer till Dalarna, :D :D :D

Kan berätta vad vi gjorde i går :) Vi åkte på vatten land det var super kul :D vi såg massa snygga killar ;) men aja hejdå! ;) / Ebba


<3



Najs daag

Hej ! Haft en asnice dag med massor av sol och bad med Linnea och Therese. Efter de gick jag ut med zozzo (Linneas hund) sen gick jag Elna, Therese och Linneaå köpte supergod pizza som vi åt i kvällssolen, sen handlade vi godis, jordgubbar & choklad så drog alla till mig och kollade på Leagilly Blond sen drog Elna sen åt vi jordgubbar doppat i choklad!! Just nu har jag Linnea vid min sida :D vi har gjort en del skumma grejer ikväll, går inte in på detaljer ! Nu ska vi kolla på tv or something! Kyyyss!

Steek

På essinge bryggorna med bästa tjejerna, nu ska bada puss!

MANGEMAKERS!

Hejsaan hejsaaan!!!
Idag har jag vart med Linnea & Therese.
Träffade först Linnea vi köpte assnygga bikinisar, likadana fast olika färger. Sen mötte vi upp Therese på donken, så ser vi hela "Fest hos Mange gänget" vi ba: vi SKA ta bild med dom! Så körde vi som typ lottning så de blev Linnea som skulle fråga fast hon bangade, hihi sötnos!
Så tillslut så sa jag, får vi ta bild med er? Självklart fick vi de så vi snackade lite med dom.

Sen gick vi hem till Linnea och var barnvakt åt Hugo i typ 40 minuter elr nått :)
Sen blev vi hungriga och köpte mat på donken igen, hihi! Efter det köpte jag jättesnygga matchande underkläder asbilligt på H&M! Efter det gick jag och Therese runt lite vid vasastan o.s.v Sen åt vi middag hos mig och kollade på Snabba chash, efter ett tag kom Linnea. Vi hade jättekul iaf!

Imorrn är planerna stek på stranden, nirr!

bffs


Idag

Hej idag vaknade 12.00  först åt frukost sen hjälpte jag och junie till i trädgården, efter åkte vi till ett badhus och bada hela dagen, nu har vi ätit middag och så :) juste junie gjorde back flipp från trampolinen

nu ska vi nog kolla på bio ;) / ebba


sommar bild från förra sommaren



TYRA Hissar!

1. Att Linnea kommer hem imorrn, saknat henne för mycket!♥

2. Att jag och familjen åker till Ibitza om 10 dagar!

3. En iPone app som heter HeyTell. Det är som en walkitolki!

4. Schyssta busschafförer som man får gå på gratis för ;)

5. Tacobar på Kungsgatan typ vid stureplan, det är jättemysigt! + att dom som jobbar där är jättetrevliga!


Linnea           Ibitza              HeyTell app  schyssta busschaförer Tacobar Kungsgatan


IDAG OCH IGÅR


Igår spenderade jag hela dagen med Therese! Vi låg i smedis och stekte och badade. Köpte glass, nån kille tog typ vatten och ba: ATCHOO! jag är lite förkyld!
helaaa tiden -.- sen hade jag en aikhandduk så han ba: aik suger, aik suger! Då blev jag jättearg och kastade sand på honom och tog hans handuk och kastade i vattnet.. haha skoja ;) Men en suupermysig dag blev det!


IDAG
Har jag vaknat sent, fick frukost på sängen! Sen duschade jag och fixade mig. Mötte upp Therese vi gick till stan, fick med mig ett bluslinne och hon en röd&vit randig tröja, haha Therese fick smsa med lite pöjkar från min tele hahaha Sweet baby lollipop, bara vi som fattar!! Sen åt vi middag på Tacobar!!

Sötnos!

Ha det bra!


Tobo!!!!

Hej hej nu skriver jag ifrån willes iPad :D den har veckan har varit helt underbar i Dalarna!!!!! :D vi har solat,badat, träffat gammalt/nytt folk m.m. Idag åkte vi klockan 09.00 ner till tobo! :D idag har vi badat, plockat smultron, bakat tårta, ätit super god middag och så, det kommer bli jätte kul den här veckan i TOBO !!! det kommer nog bli mycket bättre bloggnig för min del iallafall ;) Hejdå/ Ebba ;)

NU JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR

SKA städa garderoben, lär ju ta ett par timmar som vanligt! önska mig lycka till, hahahah puss

Svar:

Sara <3  ([email protected]) om tjjaaa:
Jag var oxå ute å jogga idag ;)
IP:
28 Juni, 19:12
Svar:  Okej, visst är de skönt när man väl gjort de? :)

Bara jag som tycker?

Att denna låter äger!?

Om inte lyssna på den minst 3 ggr, sen kommer ni gilla den! ;)

FÖRLÅT FÖRLÅT

Har inte bloggat på 4a dagar ser jag. Under den tiden har jag vart med min lilla Elna :D så har jag vart 2 dagar hos morfar i norrtälje har chillat vid poolen, solat, badat, ätit god mat, lekt med Joy
 ( hans hund ) o.s.v 
Igår var jag ju med Elna. Vi köpte donkenmat och hade filt som vi tog med oss till Kronis och åt där, pratade och hade de mysigt! Sen kommer en tjej från P3 fram till oss Ni vet radiokanalen?  
vi fick svara på lite frågor om Ison & Fille, Paow & nån programledare för Idol.
Senare gick vi hem till mig och hade jättekul!

Idag ska jag träffa Therese :D Nu måste jag klä på mig,
Ha det braa!

Från igår, haha muppo!

Happy ! :D

Solning hos morfar, haha


RSS 2.0