Gamla bilder från arkivet

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description

4 sanningar om mig själv!

- Jag har en storebror som heter Viktor!
- Jag får ett panik anfall när det är varmt och mycket folk.
-Jag älskar sommaren.
-Jag har dyslexi, fick reda på det förra veckan!

Underbart här!!

Åå vad jag känner att jag saknat skidåkningen !
igår storhandlade vi, packade upp, åt på torget, kollade på tv, stötte på jättemånga jag känner och sov. Idag iallafall har vi ätit en jättegod frukost sen åkte vi till backen var med Malin och hennes kompis. Åt lunch på en resturang i backen och drack också varm choklad med grädde, chokladcookie.
Nu har jag och Tor åkt kvällsåkning, lägger upp fler bilder sen. Nu ska vi äta våran hemgjorda äppelpaj puss!

<


:D

Hejsan hejsan!
Igår var jag med junie, vi kollade på melodifestivalen och hade disco :D
Idag var jag också med junie :D vi tog en lååång promenad till stan och sedan åkte vi spårvagn till Djurgården, sedan tillbaka hem till mig! Vi var inne lite på datan och så och bakade lite :) Aja nu sitter jag och kollar på Wallander! Hejdå


Äntligen framme i Åre!

Underbart :D


säger godnatt med denna bild

gullig 11-åring på haloween

TAGGA ÅRE

Idag har jag (vi) fixat massa saker inför imorgon då vi åker till Åre.
Har fått en ny skidjacka, underställ, fliströja o.s.v
Sen är det ju inte bara jag som fått nya  så hela fotöljen är just nu fylld av skidsaker!
Har letat efter min skidhjälm som jag slutligen hittade i cykelrummet, köpt hur mycket kattmat och kattsand som helst vilket lär behövas för vi ska ju trots allt vara borta en vecka.
Har också vart på bibblan och lånat en bok att syssesätta mig med under den 7 timmars långa resan.
Sen kom farmor över med 500 kr var till mig och Tor, dom är för gulliga!

Nu har precis tittat klart på TopModelSverige på tv3play med massa godis och laddar nu upp för att se på "Tillbaka till Vintergatan" Sen blir det att packa och kolla på Melodivestivalen. Blir en hyffsat tidig läggning också för tåget går typ 8 eller vad det var imorrn.
Pusssss

Så skönt med lov!

Så skönt att ha denna helvettes vecka avklarad!
Efter skolan åkte jag Ebba och Junie hem till mig och åt chips, drack läsk och kollade på bigbrother! Sedan mötte vi upp resten av tjejerna vid Sergel och kollade på "It means war" rekommenderas verkligen. Det var DÖsnygga killar med, så sjukt jäkla snygga!
Vi åt också, efter bion tog vi en prommis och sen gick vi till kuggen och pratade med trevligt folk!
Nattinatti/Tyra
Hahaha fin bild...


Mycket gott för mig

De här dagarna jag inte bloggat har jag pluggat och haft träning.. låter kul va?
Igår va det iallafall jättemysigt innan vi gick till träningen åt jag Linnea och Junie på pappas jobb, sen när jag kom hem åt jag semlor muuuuums!
Juste nu är all prao fixad till 100% så nu är det avbockat ;) nu ska jag plugga, viiiill iiiiinnteee /Tyra


Godnatt Babes

Har varit sjuk dem senaste dagarna, men imorgon ska jag till skolan! :D på fredag är det matte prov men det känns ganska okej för sen är det sportlov!! Jippi :D Aja godnatt / ebba


Förlåt!!

Hejsan hejsan! Förlåt mig för jag inte har skrivit på jäääätte längre! :( ska bättra mig!


FRedag!

Tjo tjena hej!
Idag hade vi biologiprov i No, jag hyffsat bra tycker jag. När vi slutade så ( no lifers som vi är ) sitter vi kvar utanför aulan väldigt länge, sedan rörde vi oss mot datasalen för att skriva ut en grej och efter det blev det såklart......DONKEN, the one and only! Haha skoja bara, men vi träffade en person där som vi inte inte blev "så glad" på, haha.
Efter det gick vi och kollade i lite affärer och fönstershoppade eftersom att ingen av oss har pengar. Sen började jag helt plötsligt gråta sen gick alla hem utan att säga hejdå....
Haha förlåt men sånt tycker jag är så jävla kul och sitter och skrattar åt mig själv här hemma... ensam..
Aja alla drog typ hem utom jag och Junie som gick hem till mig och hade jättekul och åt middag. Sen följde jag henne en bit på vägen när vi skulle hem. Hade så jävla roligt inne på Daglivs.
Just nu känner jag mig jättesnurrig, haha vet inte varför hörs senare. Ska kanske ladda upp lite nya fräsha bilder. Vi får se puss!
image description

Mot skolan

Går hemifrån nu, matte första lektionen och sen lunch. Så det är chill, vi hörs senare Puss!
image description

iDAG har jag

Direkt när jag vaknade satte jag mig med No:boken och pluggade 3 timmar sen var jag och min brorsa så hungriga att vi höll på att dö. Så vi sprang till  donken och köpte hem en varsin BigMac meny och en varsin Sundayglass!
Medans vi åt kollade vi på en asrolig film. Det tog typ 3min för mig att käka upp hela BigMac burgaren, snacka om att jag var hungrig!
Sen kom mamma hem efter några timmar. Vi åt middag, sen tog jag en dusch och pluggade ännu lite till. Nu tänker jag surfa runt lite sen sova.
Puss!
serios

MIN FINA VÄN! SOM ÄR SJUK PRECIS SOM JAG <3

www.biancanilsson.blogg.se

Läs hennes grymma blogg! Följer den dagligen↑

Ni som följer våran blogg har nog läst om denna underbara tjej förut!  Världens härligaste och älskavärda tjej! Helt klart värt att gå in och läsa hennes grymma blogg. Ångra er gör ni inte kan jag säga!♥

 

Nu ska jag käka frukost, hörs senare babes!


Glad alla ♥-ans dag!

Är fortfarande hemma och sjuk :(
Febern har gått ner, fast förkylningen är fortfarande lika jobbig. När jag vaknade och gick in i vardagsrummet ligger en söt lapp och en gelehjärtan på vardagsrummsbordet. Gulliga mamma!
Tyvärr ihar jag inte jättemycket att berätta eftersom att det inte händer så mycket när man varit inne 4 dagar i sträck.
Men en rolig sak att berätta är att jag pratade med Ebba igår och hon, jag, min bror Tor och en kille i konfirmationsgruppen ska döpa oss den 19:e mars och typ 40 ungdomar från andra konfagrupper ska kolla på, HAHAHA säger jag bara! Man måste ju vara döpt för att konfirmeras!
Nu ska jag antingen ladda ner någon film eller typ kolla på massa bloggar eller något, hörs senare!

Tjo tjena hej mina babes!

Sitter framför datan med en BillysPizza!
Har hunnit plugga No i någon halvtimme vilket jag ska fortsätta med lite senare. Känns bra att jag kan alla glosor också :) Jag har faktiskt väldigt tur för att dansen ikväll är inställd vilket betyder att jag inte missar allt för mycket med tanke på att jag fortfarande är väldigt sjuk. Missar konfan idag också, skittråkigt :(
Vi hörs lite senare, puss på er mina fina!

sovit 13 timmar i natt

Tjatja!
Idag har jag gjort.....INGENTING, kul va? Eller iallafall inget intressant att berätta. Typ sovit, ätit, kollat på tv, data, ätit ben&jerrys som alla andra söndagar. Blir även hemma från skolan imorron. Får se om jag dyker upp för att titta på dansen imorrn. Jaja här får en härlig sommarbild!
Saknar! haha gullig jag är! Foukusation.. stava kan jag också, pussisar!

Skulle jag passa i brunt?


Bad news

Är för sjuk för att följa med på biopremiären imorrn :( jättetråkigt jag och Linnea hade verkligen sätt fram emot detta. Men jag Antar att hon frågar någon annan :)
Juste kul att nån busringer när man svarar -hålla ?
Och låter som en halvdöd kråka, haha lät faktiskt väldigt kul!
Tänkte att ni ville veta det också/tyra


Vad jag har haft för mig i några timmar... Gör som jag ;)

Jag har blockat alla som jag inte känner på instagram, det är för att nästan alla dessa människor som då "följde" /followade mig bara var perversa
(vilket inte bara jag som hade, typ 99% av alla tjejer som har Instagram sitter i denna sits)
Jag struntar faktiskt i "hur många followers man har" och att folk ska gå in på min profil och kunna säga "OMG vad
Många likes och followers hon har" för faktiskt är mer än hälften av alla som följer och likear är pervon. Jag vill bara att folk som känner mig /vet vem jag är ska kunna se mina bilder. Plus att jag vill kunna lägga ut en bild utan att få 10000 nya meddelande på kik om hur jävla sexig man är, AMEN!


H e m s k t

Är så jävla sjuk :( det gör ont i hela kroppen, huvudet dunkar, jag låter som en kråka när jag pratar och så kan jag knappt stå upp !
Usch och fy!
Måste verkligen bli frisk tills imorrn då Linnea bjudit mig på premiärbiljett på Sean banans nya film, sen har jag en jätte viktig träning! Tvek på om jag kommer kunna gå på träningen...
Tänkte bara att ni ville veta det /Tyra


Hemmakväll

Känner mig hängig så stannar hemma med choklad ostbågar mat och tv tittande, en behövandes chillkväll /tyra


Jag älskar dig twini!

Började som bild 2 och slutade som bild 3! Kul på so:n med Whiteboardpennorna hade vi iallafall :D


I veckan har jag

Har ju inte skrivit ett ordentligt blogginlägg på 6 dagar...
Men i veckan har jag typ bara kämpat mig igenom skolan, tränat, shoppat lite, varit med kompisar.. orkar inte skriva i detalj med tanke på att man gör väldigt mycket på 6 dagar och då skulle texten bli vääääldigt lång och det orkar vi ju inte ta oss igenom ;)

Men en stor nyhet är att................trumvirvel...........trumvirvel..
Fredrik Ohlsson (bästisen) och Anete Ustal har ett förhållande!!! I cant belive it!! Seriöst trodde allt var fejk först men tydligen inte?? Grattis Grattis och Grattis!♥ ♥ ♥
Skulle ju åkt upp till Dalarna i helgen, men kunde inte :( Ebba ska iallafall upp så hon får väl ta ett ordentligt snack med Freddan!
Upptaterar er om det blir hemmakväll eller inte idag lite senare PUSS!
image description

CHECK CHECK CHECK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denna fredag har jag hitils...

  • Vart i skolan, fått tillbaka mitt so-prov med bra resultat!
  • Betalat in pengarna till Kungsberget
  • Mött upp mamma och därefter tagit livmodershalscancersprutan
  • 20 min efter sprutan åkte vi till frisören där jag tvättade och klippte håret
  • Köpt en ny kalender
  • Hämtat ut mitt legg
  • Handlat
klippte ju bara topparna så det är ingen större skilldnad  båda bilderna är tagna på mitt nyklippta hår)

Sämst upptatering

Förvänta er jättebra upptatering frammåt helgen från mitt håll. Det lovar jag! Har haft så mycket i veckorna nu !
Puss på er våra readers/Tyra


härliga CCW bilder från i sommars

saknar såå grymt mycket!!

Så rolig kväll!

Igår var jag Junie, Ebba, Elna och Bianca R i stan och köpte jättefina presenter til Bianca N.
Sen åkte vi hem till henne åt, hade catwalk ;) , pratade och hade det urmysigt! Vi hade också i smyg planerat med Linus att han skulle komma och överraska henne när hon hade en ögonbindel så kysste han henne och kom med rosor. Sååå gulliga att jag dör, seriöst!
Sen restan av kvällen hade vi det skitkul !
Älskar er alla tjejer!
När jag kom hem somnade jag på stört med allt smink och vaknade kl 12. Älska sova!

Idag ska jag kolla på bio med mamma, Tor och mormor, Vi ska se en gång i Phuket, som jag ock tjejerna egentligen skulle se ;( . Senare ikväll vet jag ännu inte vad som händer.
Men ni får ha det bäst så länge♥

Tack för en underbar kväll!

Hejsan förlåt för jag inte har uppdatera på nästan hela veckan!
(har haft sjukt mycket plugg) Men idag efter skolan åkte jag Tyra, junie, Elna och Bianca R till stan och skulle köpa present till Bianca N, sen åkte vi hem till Bianca N och firade henne! Det var super roligt!! :D :D no details ;)


Friday!

:D


RSS 2.0